Vraag het aan
Image default
Aanbiedingen

Reinigen van gevels in Antwerpen

Elk huis, appartementsgebouw, bedrijfspand of ander onroerend goed heeft een eigen gevel, die opgetrokken kan zijn uit heel wat verschillende materialen. Welk materiaal ook gebruikt werd, elke gevel heeft na enkele jaren nood aan een stevige onderhoudsbeurt in de vorm van een grondige gevelreiniging. Het weer, uitlaatgassen van voorbijrijdende voertuigen, mosvorming of andere factoren zorgen ervoor dat de gevel vuil wordt en verliest aan zowel kwaliteit als uitstraling. Woont u in een grootstad, kijk dan maar eens rond hoeveel een gevel te verduren krijgt en hoeveel gevels er vuil en onverzorgd uitzien. In regio Antwerpen staat Agevo in voor al uw gevelreinigingen, ongeacht de opbouw van uw gevel.

 

Agevo heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in alle gevel- en dakwerken die u zich kan inbeelden, en dat in de regio Antwerpen. Dankzij de opgebouwde ervaring, de flexibiliteit die het bedrijf u biedt en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is Agevo de beste keuze voor uw gevelreiniging. Agevo maakt gebruik van de Torbo Vochtstraaltechniek om uw gevel optimaal te behandelen en schoon te maken. Deze techniek is niet chemisch, is duurzaam en energievriendelijk en is geschikt voor zelfs de meest delicate oppervlakken. Er wordt een samenstelling gemaakt van zand, water en lucht, in een verhouding die perfect afgestemd wordt op uw gebouw. Onder een specifiek bepaalde druk wordt de gevel gestraald met dit mengsel met een perfecte reiniging tot gevolg. Op deze manier kan ook graffiti verwijderd worden zonder het oppervlak te beschadigen. Voor het verwijderen van oppervlakkig vuil kiest Agevo voor Stoomcleaning: een reinigingsmethode met warm water.  

 

Kijk maar eens rond als u in een stad rondloopt: de gevels van allerhande gebouwen zoals huizen, appartementsblokken en bedrijfspanden zien er vaak vuil en onverzorgd uit. Onze Belgische weersomstandigheden waarin regen en wind centraal staan dragen hier hun steentje toe bij, samen met mosvorming, de invloed van vorst en vervuiling door voorbijrijdend verkeer. Redenen genoeg om uw gevel af en toe te laten reinigen!

 

Meestal wordt een gevel gereinigd of schoongemaakt door middel van zandstralen. Voor sommige kwetsbare oppervlakken is dit echter een te agressieve aanpak, die voor blijvende schade aan de gevelsteen kan zorgen. Dergelijke gevels vragen om een aangepaste reinigingsmethode, zoals de Torbo vochtstraaltechniek. Agevo is een bedrijf dat vooral actief is in regio Antwerpen en gespecialiseerd is in gevelrenovatie en gevelreiniging met de beproefde torbo techniek. Met deze werkwijze worden de voordelen van reiniging onder hoge druk gecombineerd met een meer zachtaardige mix van zand, water en lucht om de gevel niet te beschadigen.

 

Een ander voordeel van deze geapprecieerde werkwijze is de energie- en milieuvriendelijkheid ervan. Er wordt veel minder stof geproduceerd dan bij een klassieke zandstraling en er wordt minder water verbruikt. Ondanks dat deze methode niet gezien wordt als een agressieve reinigingstechniek, is ze toch zeer efficiënt. Niet alleen oppervlakkig vuil wordt verwijderd, zelfs graffiti en ingetrokken verkeersvuil wordt weggehaald. Zo ondergaat uw gebouw een grondige reiniging die niet belastend is voor de gevelsteen en geen schade toebrengt aan delicate oppervlakken. Vraag meer informatie bij Agevo voor een professionele gevelreiniging of –renovatie in Antwerpen!

http://www.agevo.be/