Vraag het aan
Image default
Aanbiedingen

Poetshulp met dienstencheques

Ik heb een druk leven: ik werk fulltime, heb veel vrienden en vriendinnen en ben actief in het verenigingsleven. Daardoor ben ik vaak van huis en heb ik weinig tijd om mijn woning te onderhouden zoals zou moeten. Ik vind het altijd jammer als ik thuiskom en zie dat de leefruimte er niet netjes bij ligt of als ik merk dat ik weer eens te lang heb gewacht met strijken, maar ik heb er gewoon geen tijd voor. Ik moest dus op zoek naar een oplossing, een poetshulp. Ik keek in de plaatselijke krant en op het internet maar vond geen enkele poetshulp die me betrouwbaar genoeg leek om haar mijn woning toe te vertrouwen. Toen kwam ik gelukkig terecht bij Home Comfort. Home Comfort biedt poetshulp met dienstencheques, dat leek me wel wat. Een poetshulp die me de alledaagse huishoudelijke taken uit handen kan nemen en bovendien verbonden is aan een betrouwbaar en ervaren bedrijf, dat is wat ik nodig had!

 

Home Comfort ging al snel op zoek naar een poetshulp die beschikbaar was op de momenten die ik verkoos: namelijk op dinsdag- of donderdagnamiddag. Dankzij hun uitgebreid team van ervaren medewerkers kreeg ik al snel een vaste poetshulp toegewezen die nu wekelijks langskomt om te poetsen en te strijken. Ik betaal altijd met dienstencheques, die bovendien gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar zijn, en zo kost mijn poetshulp slechts € 5,95 per uur. Ik kan ’s morgens met een gerust hart vertrekken en weet dat ik ’s avonds thuiskom in een perfect gepoetste woning. Home Comfort heeft mijn leven echt makkelijker gemaakt!

http://homecomfortservices.be/nl/onze-diensten/poetshulp-dienstencheques