Vraag het aan
Image default
Gezondheid

Multivitamine als aanvulling op uw voeding

Multivitaminen zijn specifieke supplementen die zo zijn opgesteld dat het een breed scala aan mineralen en vitaminen bevat. Het is bij de selectie van multi-vitamine belangrijk om op de volgende zaken te letten: Sommige vitaminen bevatten meerdere mineralen, dus kijk dus goed of je dit juist graag wilt of niet. Iedere doelgroep heeft behoefte aan verschillende multivitamines  dus let goed op welke multi’s voor jou van toepassing zijn. Ouderen hebben bijvoorbeeld een heel andere vitamine nodig dan mensen die nog jong zijn en aan het begin staan van hun leven.

vitamine supplementen bestaan er om mensen te voorzien van vitaminen en mineralen die men dagelijks nodig heeft. Topvitamins heeft een zeer divers aanbod omtrent multivitamine supplementen. Zij bieden alleen maar supplementen aan die garant staan voor kwaliteit en die allemaal officieel erkend zijn. Men moet ook niet vergeten dat supplementen als toevoeging gezien moeten worden en in combinatie met een bepaald voedingspatroon gecombineerd moet worden.   

De beste multivitamine die topvitamins aanbiedt zijn de supplementen van Alive Whool food Energizer multivitamine  . Deze multivitamine van Nature’s Way staat internationaal bekend als een van de beste supplementen op het gebied van multivitaminen. Verder staan de multi’s van het merk Deva enorm goed aangeschreven binnen deze branche, voornamelijk voor vegetariërs en veganisten.

Sinds kort heeft topvitamins ook ‘More than a multiple multivitamine’ van American Health in haar aanbod toegepast. Deze supplement heeft vorig jaar tevens een onderscheiding ontvangen door het internationale vakblad ‘Beter Nutrition’ voor beste supplement op het gebied van multivitaminen.

Een multivitamine is eigenlijk een supplement die 13 verschillende vitamines bevat die ook uit groente en fruit verkregen kan worden. Daarom kan een multivitamine gebruikt worden als aanvulling op voeding en dat is ook de reden waarom het gebruik van multivitamine onder de bevolking zo interessant is. Echter moet men beseffen dat het nuttigen van fruit en groente wel enorm belangrijk is en dat multivitaminen echter een klein deel kan compenseren maar dat het nemen van fruit en groente wel noodzakelijk is wil je een gezond leven hebben.

http://www.topvitamins.nl/