Vraag het aan
Image default
Dienstverlening

Mijn ervaring met de MCSA training

MCSA Training

Toen ik vroeger op school zat had je nog geen computers. Het is dan ook daarom dat ik dus nooit van jongs af aan heb leren omgaan met dit prachtige medium. Dit heeft mij heel erg lang dwarsgezeten en daarom heb ik vijf jaar geleden besloten mij eens nader te gaan verdiepen in deze nieuwste techniek. Al heel snel hoorde ik over een MCSA training. Ik had echter nog nooit gehoord van een MCSA training en mijn eerste reactie was dan ook ‘wat is een MCSA training?’. Degene aan wie ik deze vraag stelde had net een MCSA training afgerond en kon mij dus in geuren en kleuren, maar ook met de nodige details, vertellen wat een MCSA training precies was. Ik had meteen het gevoel dat deze cursus ook voor mij heel erg nuttig zou kunnen zijn maar dat ik eerst wat andere technieken aan zou moeten leren alvorens mij op een MCSA training te storten. Dat was ook het advies dat ik kreeg van degene met wie ik destijds dit gesprek voerde, ik geloof dat het mijn achterbuurman was maar het kan ook mijn schoonzoon geweest zijn want beide hebben erg veel verstand van computers. Afijn, het komt in het kort hier op neer dat ik besloot mij eerst een aantal basisvaardigheden aan te leren aangaande het computerwezen voordat ik mij zou richten op het meer gespecialiseerde werk. Dit bleek een zeer verstandige keuze en ik kan dan ook zonder schroom zeggen dat ik best wel een beetje trots was op mijzelf dat ik dit geheel op eigen kracht zo had uitgevogeld. Ik ben altijd al iemand geweest die dingen graag uitdoktert en ook deze keer kwam deze eigenschap mij heel erg goed van pas. Dat is toch wel het fijne van gezond ouder worden; je blijft voortdurend in staat om nieuwe dingen aan te gaan en reken maar dat ik daar van geniet. Ik ben een echte levensgenieter.

Mijn ervaring met de MCSA training

Nadat ik mij een aantal jaren had verdiept in de meest elementaire onderdelen van het omgaan met een personal computer, vond ik het de hoogste tijd om eens een stapje verder te gaan. Het is dan ook daarom geweest dat ik eens wat meer informatie ben gaan opzoeken over een MCSA training. Zoals ik al aangaf had iemand mij ooit al gewezen op deze MCSA training en ik wilde er nu graag iets meer van weten. Ik vond een zeer geschikte website waar mij alles uitgelegd werd over de MCSA training. Ik ben het adres helaas vergeten maar ik vermoed dat wanneer u googelt op ‘MCSA training’ dat u dan wel bij de site uitkomt die ik bedoelde. Ik geloof dat ik destijds namelijk ook gewoon gezocht heb met de zoektermen ‘MCSA training’ en dat ik toen zonder veel omwegen bij de site uitkwam die ik nu in gedachten heb maar waarvan ik het adres even niet meer weet. Afijn, ik wist dus nu ongeveer van de hoed en de rand, tenminste wanneer het ging om de theorie. De uitdaging lag echter in de praktijk en daarom besloot ik om de stoute schoenen aan te trekken en mij op te geven voor een MCSA training. Tot mijn grote verbazing is het volgen van een dergelijk programma helemaal geen dure aangelegenheid, en dat terwijl je er zo ontzettend veel voor terugkrijgt! Ik heb mij meteen via de site opgegeven en ik kreeg al heel erg snel een mailtje terug waarin mijn aanmelding werd bevestigd. Dit noem ik nog eens service! Ik kon dan ook niet wachten om met de cursus te beginnen en ik was blij dat het moment uiteindelijk eindelijk daar was!

Ik heb heel veel geleerd

Wat ik zo fijn vindt aan een MCSA training is dat het niet veel uitmaakt hoe oud je bent om deze MCSA training te volgen. Het tempo wordt geheel en al aangepast aan degenen die de MCSA training volgen. U zult waarschijnlijk wel kunnen begrijpen dat ik op mijn hoge leeftijd wat meer tijd nodig heb om allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen dan een jonge spruit die nog maar net van school afkomt. Het is niet geheel verrassend dat die jonge knapen de stof veel sneller in zich opnemen en dat zij de informatie sneller doorgronden. Daar staat dan weer tegenover dat ik veel meer plezier heb in de MCSA training omdat ik het ook echt wil weten en niet gedwongen wordt door mijn werkgever om de cursus te volgen. Maar goed, ik dwaal een beetje af. Ik wil graag in een drietal punten zeggen waarom ik deze MCSA training aan iedereen aan zou willen raden. Ik zal beginnen met punt één:

  • ik heb nu een veel beter begrip van hoe Microsoft werkt
  • ik kan nu veel beter met de computer omgaan
  • het komt nu zelfs regelmatig voor dat mijn kleinkinderen mij bellen om advies over problemen met hun PC!

U snapt het waarschijnlijk al: ik kan niet anders zeggen dan dat ik nog geen seconde spijt heb gehad van mijn investering en dat ik het zie als een investering in mijzelf. Ik heb er inmiddels al zoveel profijt van gehad dat ik het iedereen van harte aan kan bevelen. Het is altijd fijn om jezelf te blijven ontwikkelen en ik kan vanuit de grond van mijn hart zeggen dat dit een van de beste dingen is die mij recentelijk is overkomen.

http://www.decisco.nl/