Gezondheid

libido verhogen voor vrouwen

libido verhogen voor vrouwen

Ook voor vrouwen is een gezond libido natuurlijk heel  belangrijk. Veel mannen zeggen altijd dingen als, je hoeft toch niks te doen, ik doe al het werk. Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Bij vrouwen zit het voornamelijk tussen de oren wordt ook vaak gezegd. Maar wat is dit tussen de oren nou precies, en hoe kun je het prikkellen en stimuleren indien het al een langere periode helemaal niet meer zo goed zit.


Je libido is infeite jou drang naar leuke en lekkere en sociale dingen. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen met een goed liefdesleven en een sociaal bestaan een stabiel hoog libido level hebben.

Zakt het libido level door overmatige stres, relatie problemen en andere minder leuke aspecten van het leven, dan trekt het het libido ook langzaam naar beneden. Indien gezonder leven en minder stressen niet werkt, kun je altijd kiezen voor een libido pil als libido forte of libido power.

Ik riep vroeger altijd tegen mijn vriendinnen. Een relatie bestaat 50 procent uit communiceren en 50 procent uit intieme handelingen. Zo zag ik het zelf altijd. Na 2 jaar relatie wil ik dat standpunt toch bijdraaien en is het 90 procent communiceren. Als mijn vriend en ik intiem zijn met elkaar, duurt het ook ongeveer maar 7 tot 8 minuten. Vaak komt hij tot zijn hoogtepunt en ik niet eens. Het doet me ook eigenlijk niks omdat mijn zin verdwenen is. Waar is mijn zin gebleven? Ik vraag het me af. Weet iemand wat mijn probleem zou zijn? Mijn vriend is aantrekkelijk, hij is lief voor me. Als hij intieme plekjes wilt betasten zeg ik altijd nee! Waarom eigenlijk? Ik weet niet waarom ik dit doe. Ik heb ondertussen wel doorgekregen dat mijn libido erg laag ligt en ik op zoek moet naar iets om hem weer op te wekken. Maar wat? Kun je dit gewoon vragen bij de drogist? Hoe weet je welk middeltje het best bij jou past?