Vraag het aan
Image default
Woning en Tuin

Langgatboren

Langgatboren uitbesteden

Wij wonen in een heel oud huis en als wij iets willen veranderen aan dit huis dan moet dat in overleg met de gemeente omdat ons huis cultureel erfgoed is. Zo wilden wij bijvoorbeeld een tijdje geleden graag van het oude schuurtje dat naast ons huis staat een bijkeuken maken. De muur tussen onze huidige keuken en dit schuurtje bleek echter een draagmuur te zijn waardoor deze niet zomaar gesloopt kon en ook niet mocht worden. Dit betekende dat er voor ons een extra kostenpost was ontstaan. Een vriend van ons vertelde ons echter dat wij die muur helemaal niet hoefden af te breken als wij genoegen namen met het fenomeen langgatboren. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik nog nooit van ‘langgatboren’ had gehoord en ik kon mij ook helemaal geen voorstelling maken van dit fenomeen dat ‘langgatboren’ heet. Ik vroeg daarom aan die vriend van ons ‘wat is langgatboren?’ waarop hij ons vervolgens heel erg geduldig uit heeft gelegd wat langgatboren dan wel niet was. Al meteen bij de eerste zinnen werd mij duidelijk dat dit principe ons wel eens uit de brand kon redden en dat wij op die manier ook heel veel geld zouden kunnen besparen. Ik heb hem daarop dan ook meteen gevraagd of hij wist waar een bedrijf zat dat gespecialiseerd was in deze vorm van boren en gelukkig wist hij een firma die met kop en schouders boven de concurrentie uitstak, naar hij het ons vertelde. Wij wilden dit wel eens ervaren en besloten om contact op te nemen met deze onderneming. Al bij de eerste indruk zat het meteen raak: wij merkten meteen dat we hier met vaklieden in hart en nieren te maken hadden. Dit is natuurlijk altijd fijn om te merken, zeker wanneer je zelf uitgerust bent door onze lieve heer met twee linkerhanden.

Langgatboren moet je aan specialisten overlaten

Het is belangrijk dat je in deze maatschappij taken overlaat aan mensen die daar verstand van hebben. Zo kun je een bakker maar beter niet met je boekhouding aan de slag laten gaan omdat de accountant daar nou eenmaal meer verstand van heeft. Zo is het ook wanneer we het hebben over langgatboren. Langgatboren is een specialisme, ook al zou je dat op het eerste gezicht misschien niet zeggen. Het lijkt namelijk gewoon een kwestie van een gaatje boren maar in de praktijk blijkt hier veel meer bij om de hoek te komen kijken. Ten eerste is het belangrijk dat je precies weet van wat voor materiaal de muur gemaakt is en dat je het gat recht boort. Alleen op die manier kan langgatboren tot een succesverhaal worden gemaakt. Vandaar dat je langgatboren ook maar het beste over kunt laten aan specialisten. Gelukkig heeft GB Metaal en Kunststoffen niets anders in dienst en stellen zij deze voor een uitermate aantrekkelijke prijs aan u beschikbaar. Wij hadden meteen door dat het hier om vaklieden gaat die niet alleen alle theorie omtrent het langgatboren van binnen en buiten kennen maar die daarnaast ook nog eens een hart hebben dat sneller gaat kloppen wanneer we het over langgatboren hebben. We kunnen dus zonder daarbij enige vorm van overdrijving tentoon te stellen zeggen, dat we hier te maken hebben met ambachtslieden. Het fijne hiervan is dat de klus dan niet alleen veel professioneler geschiedt maar dat het ook nog eens veel sneller gedaan wordt dan wanneer je besluit om zelf te gaan lopen hannesen. Wij hebben in ieder geval weer eens ervaren dat het zoveel tijd, geld en frustraties scheelt wanneer je vaklieden inhuurt om het werk voor jou te klaren. Daar kun je naar onze mening dan ook nooit spijt van krijgen.

Absoluut vakwerk!

Als er een ding is waar mijn man en ik een hekel aan hebben dan is het wel half werk. Wij hebben ooit een timmerman over de vloer gehad die ons huis eerder naar de afgrond hielp dan dat hij een paleisje voor ons optrok. Daar hebben wij een ding van geleerd en dat is dat wij voortaan enkel nog met vaklieden zouden willen werken. Ook al zou hierdoor de prijs wat hoger uitvallen. Gelukkig was dit bij GB Metaal en Kunststoffen geheel niet het geval. Wij kregen de topservice waar wij om hadden gevraagd terwijl er voor het langgatboren helemaal geen hoge prijzen werden gerekend. Langgatboren is bij GB Metaal en Kunststoffen werkelijk een zeer aantrekkelijke bezigheid, wij hadden bijna de neiging om te vragen of er niet wat langer doorgegaan kon worden met het langgatboren. Maar dan ga je alleen maar langgatboren om het langgatboren en dat wilden wij ook graag voorkomen. Desalniettemin is de samenwerking met dit bedrijf ons heel erg goed bevallen en zouden wij daarom dan ook iedereen die ook over langgatboren na zit te denken willen adviseren om contact met dit bedrijf op te nemen. U heeft in ieder geval drie garanties, te weten:

  • u betaalt nooit meer dan hoogst noodzakelijk is
  • u krijgt hiervoor topservice, u zult geen beter aanbod kunnen vinden
  • u zult terug kunnen gaan kijken op een zeer geslaagde samenwerking

Kortom, wat wilt u als consument nog meer? Wij hebben werkelijk niet op of aan te merken op dit bedrijf en willen hen dan ook hartelijk bedanken voor de goede service die zij aan ons verleend hebben. Wij zullen bij een eventuele klus in de toekomst zeker aan dit bedrijf denken, omdat de diensten ons goed bevielen.

http://www.gb.nu/pagina/71/Langgatboren.html