Gezondheid

Informatie over afvallen met shakes

Afvallen met shakes

Afvallen met shakes is zeker een goed vol te houden manier om af te vallen. Wat we precies bedoelen met afvallen met shakes is dat je de shake als maaltijdvervanger gebruikt. Dit werkt veel beter dan afslankpillen. Je kunt ervoor kiezen om al je maaltijden te vervangen in de eerste maand bijvoorbeeld, je zult in deze periode veel kilo’s kwijtraken. Daarna kun je ervoor kiezen om 1 a 2 maaltijden per dag te vervangen. Het hangt er een beetje van af hoeveel kilo’s je kwijt wilt, en wat voor jouw goed werkt betreffende het vol te houden.

 

Een andere manier is om alleen je ontbijt te vervangen voor een maaltijdshake zoals één van de herba producten, waarbij je als lunch kiest voor een gezonde keuze. Denk hierbij aan salades. Er zijn heel veel variaties te bedenken en er zitten er altijd wel een paar tussen die je heerlijk vindt. Ook om mee te nemen is er genoeg keuze. Maak bijvoorbeeld de avond van te voren een salade klaar van zalm of kip. Hieronder de benodigdheden en bereiding.

Salade met kip of zalm

Benodigdheden

  • halve krop sla

  • 2 handjes rucola

  • 2 eieren

  • honing mosterd dressing

  • 50g gerookte kipfilet of zalm

  • notenmix bijvoorbeeld walnoten, paranoten, amandelen etc.

  • beetje zout en peper

Bereiding:

Zet water aan de kook en kook de eieren in 7 minuten gaar. Snijd de sla in stukje en was deze grondig. Dep droog en verdeel over 1 a 2 bakjes met deksel. Verdeel daar vervolgens de rucola over. Snijd de kipfilet of zalm in stukjes en verdeel over de bakjes. Snijd de eieren doormidden en verdeel over de bakjes. Doe daar vervolgens wat van de dressing overheen. Strooi 1 of 2 handjes noten over de salade en sluit af met een klein beetje zout en peper voor de smaak.

Voor meer informatie bezoek je herbaproducten.com

http://www.herbaproducten.com