Vraag het aan
Image default
Mode en Kleding

Hoogwaardige handtassen

Het lijkt soms een hele toer om een winkel te vinden waar ze hoogwaardige handtassen verkopen. Het zal u misschien vreemd in de oren klinken omdat iedere winkel die zichzelf tegenwoordig serieus neemt wel een aantal handtassen in het assortiment heeft, maar als we die dan eens goed bekijken blijkt het hier altijd om snel gefabriceerde tasjes te gaan die de gebruiker geen enkel gebruiksgenot verschaffen. Dit is natuurlijk niet waar ik naar op zoek was. Ik wilde graag een winkel waar ze goede handtassen verkochten en waar ik er zeker van kon zijn dat ik voor een aantrekkelijk prijsje een mooi product zou kunnen bemachtigen. Gelukkig vond ik deze winkel na een intensieve zoektocht.

Mooie handtassen

Het is niet alleen zo dat handtassen vaak heel erg onlogisch ontworpen zijn, ook zijn ze vaak van slecht materiaal gemaakt. Dit zorgt er voor dat je met een vodje onder de arm loopt waarin je spullen vaak meer schade lijden dan je ze in je ergste woede-uitbarstingen toe zou willen wensen. Ik ging dan ook op zoek naar kwaliteit omdat ik graag wilde dat mijn aankoop niet al meteen volgende week in de prullenbak gedeponeerd zou kunnen worden.

Een aantrekkelijk prijsje

Omdat ik veel op de fiets zit omdat ik nog steeds geen autorijbewijs heb weten te behalen, vind ik het belangrijk dat ik kon kiezen uit tassen die tegen de weersinvloeden bestand zouden zijn. Natuurlijk hoef ik er niet mee te kunnen diepzeeduiken, maar dat het regenwaterbestendig is leek mij niet onrealistisch. Uiteindelijk vond ik een tas die:

  • regenwaterbestendig was
  • voor een mooi prijsje werd aangeboden
  • van zeer sterke materialen was gemaakt

Kortom, ik had het gevoel alsof ik de hoofdprijs had gewonnen en ik was daar erg blij om. Ik kan dus concluderen dat ik zeer tevreden ben.

http://www.tassen.info