Bedrijven

Het inrichten van het directiekantoor, it’s an executive job

Een directiekantoor inrichten is net even wat anders dan het inrichten van ‘standaard’ werkplekken. De uitstraling van het directiekantoor is hierbij erg belangrijk. Er wordt vaak bijvoorbeeld ook vergaderd, en het is soms prettig als dit in een informele sfeer kan. Daarom moeten er bij de werkplek inrichting van deze ruimte ook bijvoorbeeld luxe stoelen en een salontafel komen. In deze setting kan informeel worden vergaderd en kunnen relaties en klanten ontvangen worden. Design is hierin ook erg belangrijk. Het moet er allemaal mooi uitzien en bij elkaar passen, maar het moet ook bij de uitstraling van het bedrijf en het kantoor passen. Er moet dus op net wat meer gelet worden dan bij de inrichting van een normale werkplek.

Werkplek inrichting: de inrichting van de vergaderruimte

De vergaderruimte is bij veel bedrijven het kloppende hart van de organisatie. Voor een bedrijf is de inrichting hiervan dan ook van groot belang, of zou dat in ieder geval wel moeten zijn. In een vergaderruimte moet iedereen alles mee kunnen krijgen van de vergadering en moet iedereen deel kunnen nemen. Overleg moet gestimuleerd worden. De tafel moet aangepast worden op het aantal personen dat er regelmatig vergaderd. Met een kleine groep aan een grote tafel zitten is onhandig, wat andersom ook het geval is. Er kan ook gekozen worden voor verrijdbare tafels, zodat er met wisselende groepsgroottes ook vergaderd kan worden.

Professionele werkplek inrichting: TwinForm

Een werkplek inrichting moet natuurlijk een professionele uitstraling hebben, moet functioneel zijn en toegespitst op het werk van de werknemer, en moet natuurlijk niet al te duur zijn aangezien u meestal meerdere plekken moet inrichten. U wilt natuurlijk ook dat uw kantoormeubilair lang meegaat en dat het dus van goede kwaliteit is. Er zijn veel verschillende merken meubilair voor de werkplek inrichting van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor TwinForm; dit is meubilair van uitstekende kwaliteit en er zijn veel verschillende mogelijkheden. Hiermee kunt u de werkplek inrichting van uw bedrijfspand helemaal naar wens laten plaatsvinden. De ruimte kan functioneel worden ingedeeld en aangekleed met de werkplek inrichting van TwinForm.