Vraag het aan
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen

Goedkoop auto leasen
Elke ondernemer krijgt er op een bepaald moment mee te maken. De vraag of het misschien niet verstandig is om bedrijfswagens te gaan leasen. Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom het leasen van een auto handig, wenselijk of zelfs noodzakelijk kan zijn. Een voorbeeld dat bedrijven soms tegenkomen is de wens om alle werknemers in dezelfde auto te laten rijden. Dat komt de uniformiteot ten goede en geeft een representatief beeld van de werknemers van de onderneming.

Auto leasen zakelijk voor ZZP’er
U hoeft nog niet eens eigenaar of directlid van een bedrijf te zijn om u af te vragen of een leaseauto iets voor u is. Ook ZZP’ers (Zelfstandigen zonder personeel) kunnen baat hebben bij leaseauto. Voor ZZP’ers is dit vooral voordelig omdat de kosten van de leaseauto de balans niet negatief beinvloeden. Leasekosten zijn namelijk fiscaal volledig aftrekbaar. Een ander voordeel is dat de leaseauto (meestal) in beheer is van de leasemaatschappij. Daardoor hoef je als ZZP’er niet allerlei zaken te gaan regelen als je leaseauto een keer kapot is. Sterker nog, de leasemaatschappij neemt de risico’s van u over zodat ze zelfs voor vervangend vervoer zorgen als uw auto het even niet doet of voor reparatie bij de garage staat.

Goedkoop auto leasen
Besluit u (als ZZP’er of als directielid) dat er auto’s geleased gaan worden dan is die beslissing slechts een eerste stap. Daarna moeten er een aantal vragen worden beantwoord. Welk merk en type past het best bij de behoeften? Om hoeveel auto’s gaat het? En misschien wel de belangrijkste vraag: is de leaseprijs eigenlijk wel op te brengen? Om die laatste vraag te beantwoorden is het belangrijk om een heldere offerte te ontvangen van de leasemaatschappij. Autoleasecentrale verzekert u er van dat u een offerte binnen vijftien minuten ontvangt. Dan is in elk geval duidelijk !

http://www.autoleasecentrale.nl