Vraag-het-aan
Beauty en verzorging

Een nette borstvergroting laten doen

Een goede borstvergroting geeft een natuurlijk, subtiel resultaat. De meeste vrouwen die kiezen voor deze cosmetische ingreep, kiezen niet voor een opvallend grote boezem, maar voor iets meer stevigheid, volume en vorm. Bij een ervaren kliniek kunt u een borstvergroting in Antwerpen laten uitvoeren. Daarmee behaalt u gegarandeerd het resultaat dat u voor ogen heeft. Hier leest u meer informatie over de procedure.

Een borstvergroting die bij u past

Sommige vrouwen zijn onzeker over hun borsten. Met een borstvergroting krijgen zij een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Dat hoeft echt niet altijd overdreven groot of ‘nep’ te zijn: juist een subtiel effect is heel goed te behalen door middel van een implantaat. Hoe bereikt een arts dat bij u?

Op consult voor overleg over uw wensen en eisen

Wie een borstvergroting wil laten doen, gaat op consult bij een arts. Samen met hem – of haar – wordt bepaald wat het gewenste resultaat van de ingreep is. Door middel van pasprotheses krijgt u een goed idee van de mogelijkheden en kan u zien wat het resultaat kan worden.

De ingreep uit laten voeren

Kiest u ervoor om een borstvergroting te laten doen, dan brengt de arts u onder narcose. Door een kleine opening worden de protheses geïmplanteerd. Die komen tussen of achter de borstspier vast te zitten, waar u er vrijwel geen last van heeft. Na een korte herstelperiode bent u weer helemaal de oude – maar nu met een iets vollere, stevigere of beter gevormde boezem.

Meer weten over borstvergroting in Antwerpen?

Denkt u erover om een borstvergroting in Antwerpen of omgeving te ondergaan? Maak dan een afspraak bij een betrouwbare kliniek. Daar weet u zeker dat u het gewenste resultaat krijgt, en loopt u zo min mogelijk risico op complicaties. Bij Mediclinic kunt u prima terecht voor een borstvergroting nabij Antwerpen.