Vraag het aan
Image default
Industrie

Dozen op maat bestellen

123 Dozen op maat bieden verschillende voordelen voor bedrijven, waaronder:

1. Perfecte pasvorm: Een doos op maat is gemaakt om perfect te passen bij het product dat erin wordt verpakt, waardoor er minder lucht wordt verstuurd en de kans op beschadiging van het product wordt verminderd.

2. Minder lucht versturen: Dozen op maat zorgen ervoor dat er minder lucht wordt verstuurd, waardoor bedrijven geld besparen op verzendkosten.

3. Bescherming: Een op maat gemaakte doos biedt meer bescherming aan het product en is duurzamer.

4. Bedrukking: Dozen op maat kunnen worden bedrukt met het logo of de huisstijl van het bedrijf, waardoor het merk wordt versterkt en de herkenbaarheid wordt vergroot.

5. Originaliteit: Bedrukte dozen op maat kunnen een cadeautje zijn voor klanten en hen verrassen met een originele doos, waardoor ze zich meer verbonden voelen met het bedrijf.

Kortom, dozen op maat bieden bedrijven verschillende voordelen, waaronder een perfecte pasvorm, minder lucht versturen, bescherming, bedrukking en originaliteit.

Er zijn enkele nadelen van standaard dozen in vergelijking met dozen op maat, waaronder:

1. Geen perfecte pasvorm: Standaard dozen zijn niet speciaal gemaakt voor het product dat erin wordt verpakt, waardoor er meer lucht wordt verstuurd en de kans op beschadiging van het product wordt vergroot.

2. Minder bescherming: Standaard dozen bieden minder bescherming aan het product dan dozen op maat.

3. Beperkte keuze: Bij standaard dozen is er beperkte keuze in maten en vormen, waardoor het moeilijk kan zijn om de juiste doos te vinden voor het product.

4. Minder herkenbaarheid: Standaard dozen zijn niet bedrukt met het logo of de huisstijl van het bedrijf, waardoor de herkenbaarheid van het merk wordt verminderd.

Kortom, enkele nadelen van standaard dozen zijn dat ze geen perfecte pasvorm bieden, minder bescherming bieden, beperkte keuze hebben en minder herkenbaarheid bieden dan dozen op maat.

https://www.123dozenopmaat.be/