Vraag het aan
Image default
Gezondheid

Dokter van wacht in je gemeente? Zivi wijst je meteen de weg!

Verlies geen tijd en bekijk de wachtdiensten in je gemeente op Zivi.be

Wanneer je niet meer kan wachten op een afspraak bij je vaste huisarts tijdens de reguliere consultatietijdstippen, dan heb je vast ook geen tijd te verliezen om de contactgegevens van de dokter van wacht in je gemeente op te zoeken, toch?

Soms moet het snel gaan en dan is er gelukkig Zivi.be! In één oogopslag zie je wie de dokter van wacht is in je gemeente en je hebt meteen ook het adres van de apotheker van wacht en het centrale oproepnummer voor de tandarts met wachtdienst op je scherm staan.

Verlies dus geen tijd en start bij Zivi om meteen het telefoonnummer van de dokter van wacht in jouw gemeente, of voor elke andere Vlaamse gemeente op te zoeken.

Na een bezoekje aan de dokter van wacht, hup naar de apotheek!

De huisarts van wacht heeft je vast een voorschrift meegegeven voor de medicijnen die je snel weer beter zullen maken. Dus is er geen tijd te verliezen om naar de apotheek met wachtdienst in de buurt te vertrekken. Gelukkig had je al op Zivi gekeken, want je weet nu al waar je die precies kan vinden.

Eens je weer thuis bent, kijk je juist best de bijsluiters nog even na of je die medicijnen wel met je andere geneesmiddelen mag combineren. Ben je die kwijt, of had je die stiekem al weggegooid? Geen probleem want op Zivi kan je voor zowat alle geneesmiddelen meteen de bijhorende bijsluiters in het Nederlands terugvinden.

Je hoort het, op Zivi vind je een heleboel praktische informatie voor dringende en niet-dringende medische zorgen. Zou je dus niet best deze site al even bij je favorieten opslaan?

http://www.zivi.be