Vraag het aan
Image default
Gezondheid

Comfortabele driewielfiets volwassenen

Driewielfiets volwassenen comfortabel maken is niet lastig, wij hebben er onze specialiteit van gemaakt om u van de beste en fijnste driewielfietsen voor zowel jong als oud te kunnen voorzien. De mogelijkheden die voor deze speciale fiets zijn ontwikkeld bieden u comfort, stabiliteit en zekerheid tijdens het fietsen. Dat geeft u extra plezier als u op de fiets stapt om een heerlijk ritje te gaan maken. De driewielfiets volwassenen geeft een comfortabel gevoel door het lage zwaartepunt waardoor de stabiliteit verzekerd is. Het fijne zadel en fijne trapzwaarte maken dit comfortabele gevoel voor de driewieler volwassenen compleet. 

Soorten driewielfiets volwassenen 

De verschillende fietsen die de driewielfiets volwassenen bieden passen aan op uw wensen en smaak. U kunt kiezen voor een tour-retrolook country fiets waar u zowel mooie korte stadritjes als langere ritten kunt maken. Of een nostalgische omafiets waarbij u kunt denken aan vroeger. Een ander trendy ontwerp is onze sportieve City fiets, een mooie fiets om mee gezien te worden voor korte en lange ritten en een perfecte wegligging in de stad.  

Driewielfiets volwassenen met elektrische motor 

Een van de mogelijkheden die driewielfietsen volwassenen bieden is de uitbreiden met een elektrische motor. Deze uitbreiding biedt u de mogelijkheid om ook steile wegen, lange afstanden en zelfs met ferme winden tegen te fietsen. Wij zien dit als een extra comfortabele optie zodat u optimaal kunt genieten van uw fietsplezier en gemak. De elektrische motor wordt door een dynamo aangedreven terwijl u fiets. Het kost u dus geen extra kracht maar helpt u mee tijdens het fietsen. Al onze fietsen kunnen eventueel ook uitgerust worden met een elektronisch steuntje in de rug om u goed te kunnen ondersteunen tijdens het fietsen. Die steile berg is voor u geen uitdaging meer en sterke winden zijn nu zelfs een plezier.

http://www.huka.nl/