Vraag het aan
Image default
Dienstverlening

Coach Den Haag

Verbeter jezelf met een coach Den Haag

Loop je met het idee dat je meer kan bereiken dan waar je mee bezig bent? Ga dan op gesprek bij een coach Den Haag van www.groeiatelier.nl. Zij kunnen u helpen met de juiste weg vinden in uw carrière en uw persoonlijke leven. Wanneer u al een paar jaar het zelfde werk doet, dan is het niet vreemd als u behoefte heeft aan een verandering. Dit kan zijn omdat het werk voor u standaard is geworden. Alles gaat op de automatische piloot en ondanks alle drukte voelt het voor u niet meer als een uitdaging. Toch weet u niet wat u wel wilt en welke baan dan u voldoening gaat geven. Samen met een coach Den Haag kan u hier achter komen. Met behulp van een coach Den Haag bespreekt u alle kwaliteiten en eigenschappen die u in u heeft. Maar meestal hebt u zelf geen helder beeld over uw eigen vaardigheden. Door met een loopbaanbegeleider te praten over uw werkzaamheden en ervaring komt u wellicht meer te weten over wat u wel en niet kan. Door deze punten op een rij te zetten, gaat u samen met de coach Den Haag uw toekomst uitstippelen. Een carrière hoeft echter niet de reden te zijn om aan te kloppen bij een coach Den Haag. Ook als u net bent afgestudeerd, dan kan dit al geschikt zijn. Als u net komt kijken in de arbeidsmarkt en een aantal jaren staat u op een soort kruispunt. U staat op het punt een nieuwe weg in te slaan, maar de vraag is welke. Waarschijnlijk liggen er zoveel wegen open dat u niet weet welke bij u past. Mogelijk kiest u de weg die voor u open gezet wordt, waar de makkelijkste mogelijkheden liggen. De vraag is alleen of dit altijd de goede keus is geweest. Hoe je weer op het juiste pad komt die past bij uw persoonlijkheid, dat is iets waar een coach Den Haag bij kan helpen.

Gericht op weg met een coach Den Haag

Er kunnen allerlei redenen zijn dat u even twijfelt over uw leefomstandigheden. Vaak bent u wel toe aan een nieuwe stap, maar heeft u geen idee waar deze naar toe moet leiden. Misschien wilt u wel, maar weet u ook niet hoe en waarmee. Met al deze vragen kan een coach Den Haag u begeleiden. Dit kan aan de hand van de volgende trajecten.

  • Young professional loopbaancoaching.
  • Young life coaching.

Het eerste traject is echt een traject dat gericht is werk. Het tweede traject is voor mensen die net afgestudeerd zijn of met persoonlijke problemen kampen die hun tegenhouden in hun verdere loopbaan. Ook hiervoor staat een coach Den Haag voor u klaar om deze problemen op te lossen. U hoeft niet alleen voor verandering van uw werk naar een loopbaancoach. Ook als u het idee heeft dat u moet verbeteren in bijvoorbeeld uw werkhouding, dan kan een coach Den Haag u daarbij helpen. Op advies van uw werkgever kan u ook bij ons terecht komen. Het is mogelijk dat na een beoordelingsgesprek u bepaalde doelen heeft gekregen, waarbij u toch begeleiding nodig heeft. Via de personeelsafdeling zal u verwezen worden naar een instelling als Het Groei Atelier. Zie het niet als kritiek of falen, maar eerder als een kans om zich te ontplooien. In dit geval zelfs met professional die meerdere opleidingen heeft gevolgd en behoorlijke werkervaring heeft opgedaan. Op de website groeiatelier.nl staan de medewerkers voorgesteld met een foto en introductie. Verder staat ook vermeld hoe zij te werk gaan en wat zij voor de mensen willen betekenen.

 

Meer leven met passie

Misschien weet u het nog niet, maar het leven is nog rijker in te vullen dan u het nu al doet. Een coach Den Haag gaat zich niet alleen maar richten op uw werk en uw opleiding. Maar ze kijken ook naar u als persoon en de wensen die bij u leven. Gelukkig kijken ze verder dan het verhaal dat je vertelt. Samen met jou gaan ze op ontdekkingsreis om uiteindelijk op die plek te komen waar u hoort. Het is mogelijk dat u door dingen heen moet die niet prettig voelen. Maar ook hierbij staat u niet alleen en heeft u altijd de coach Den Haag aan uw zijde. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Hoewel u misschien bent binnen gekomen om sterker in uw schoenen te staan als teamleider, bereikt u mogelijk ook het resultaat dat u ook in uw privéleven krachtiger bent. Het een heeft met het andere te maken. Voor de mensen om u heen is dat alleen maar prettiger en u zal ook merken dat de reacties uit uw omgeving veranderen. Wanneer een of meer van de volgende vragen u bekend voorkomen, dan is een afspraak met een coach zeker een aanrader.

  • Het lukt me niet op niveau te presteren, hoe komt dat en hoe kan ik dit verbeteren?
  • Hoe word ik assertiever?
  • Ik denk dat ik meer kan, hoe ontwikkel ik mezelf op een manier die bij me past?
  • Ik zit vast in mijn loopbaan en hoe moet ik verder?

Door het antwoord op deze vragen te zoeken, helpt een coach Den Haag u naar de plek waar u moet zijn. Lees meer informatie op de website groetatelier.nl. Aarzel niet om een gesprek aan te vragen bij een van de coaches. Zij gaan graag met u het avontuur aan om het beste uit uw leven te halen.

http://www.groeiatelier.nl/coach-den-haag.html