Vraag het aan
Image default
Winkelen

Chique weekendtassen

Kom in stijl aan op uw bestemming met een prachtige luxe weekendtas! Zodoende kunt u ook makkelijk al uw benodigdheden opbergen en meenemen. Stijlvol en elegant, klassiek en tijdloze designs! Leren weekendtassen zijn essentieel voor uw weekend weg, zakenreis of vakantie. De meeste weekendtassen zijn kleiner dan een grote harde koffer, maar in veel gevallen heeft u lang niet altijd zoveel bergruimte nodig. In veel gevallen is een leren weekendtas ook te gebruiken als handbagage in een vliegtuig.

Weekendtas

De handgemaakte Italiaanse leren weekendtassen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de allerbeste huiden. Van groot belang is de mate van afwerking, met een scherp oog voor detail. De luxe weekendtassen zijn uitgerust met de best mogelijke materialen en accessoires, dit resulteert in duurzame weekendtassen die erg lang meegaan. Lederen weekendtassen met hoge kwaliteit ritsen, slijtvaste bekleding, sterke handvatten en dikke en stevige stiksels. Echt Italiaans vakmanschap!

Weekendtassen

Leren weekendtassen veranderen prachtig met de tijd mee, gedurende het gebruik verkrijgt het Italiaanse leer unieke eigenschappen die uw weekendtas nog meer karakter geeft. De weekendtassen zijn robuust en in staat om dagelijkse slijtage moeiteloos te doorstaan. Net als een paar leren schoenen of leren jas heeft leer een unieke eigenschap, hoe meer het gebruik wordt hoe comfortabeler het wordt en hoe beter het eruit ziet. Een echte oude lederen look kan noet worden gekocht, dit heeft tijd nodig. Net als de herinneringen die u verkrijgt via uw verschillende avonturen in het leven. Krassen en scheuren op een nylon koffer zijn erg storend, maar bij een leren weekendtas zal u dit de uitstraling geven van een ervaren reiziger. Uw leren weekendtas vertelt verhalen van uw avonturen.

Marington.nl heeft een grote collectie tassen en weekendtassen, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen. Bekende merken zoals Marington, Floto en Offermann, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

https://www.marington.nl/tassen/weekendtassen/