Vraag het aan
Image default
Bedrijven

Betonplaten

SIM BV voor al uw betonplaten

Vroeger bestond er nog geen beton. Lange tijd zijn huizen gebouwd van hout. Ook stenen werden natuurlijk gebruikt en op een gegeven moment kwam de baksteen om de hoek kijken. Vervolgens is toen ook het beton uitgevonden. Als u op zoek bent naar betonplaten weet u waarschijnlijk als geen ander wat er allemaal mogelijk is met betonplaten. Architecten weten het, projectontwikkelaars weten het, ingenieurs weten het en agrariërs weten het tegenwoordig ook. De platen worden gebruikt bij heel veel verschillende projecten. De enorme functionaliteit van betonplaten zorgt ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor het vervaardigen van bepaalde structuren. Bent u op zoek naar de beste kwaliteit in combinatie met de beste prijs? Gefeliciteerd, dan heeft u met Sierbeton Industrie Markelo BV de hoofdprijs gewonnen. Sierbeton Industrie Markelo heeft namelijk jarenlange ervaring op het gebied van de vervaardiging, productie en fabricage van beton en die ervaring gaat zelfs terug tot 1958, toen het bedrijf in Rijssen begon. Hoe het ook zij, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een zekere vakkennis en professionaliteit bieden die iedere klant graag ziet. Bij ons kunt u de betonplaten vinden die u zoekt. En als u ze niet zo één, twee, drie vindt, dan helpen wij u toch gewoon even? U staat bij ons namelijk op de eerste plek. De klant is namelijk de belangrijkste persoon voor ons. We staan u graag bij en ondersteunen u waar nodig. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. En op onze website kunt u ook het een en ander aan informatie vinden. Wellicht dat u daar ook al mee geholpen bent. Schroom overigens niet om ons te bellen of een e-mail te sturen, want daar zijn we ook voor.

De ontwikkeling van betonplaten

Met de jaren zijn betonplaten aan flink wat ontwikkelingen onderhevig geweest. Het is namelijk bijzonder belangrijk dat betonplaten voldoen aan de eisen van de klant, van de architect en ingenieur:

  • het is van het grootste belang dat beton niet te glad is
  • bovendien is het een eis dat het gemakkelijk schoon te maken is
  • natuurlijk is het eveneens ontzettend belangrijk dat beton sterk is
  • en daarnaast vindt men het belangrijk dat beton snel, goed en eenvoudig te leggen is.

Sierbeton Industrie Markelo BV, oftewel Sim bv, produceert betonplaten in heel veel verschillende uitvoeringen. We fabriceren verschillende formaten en proberen er altijd voor te zorgen dat onze betonplaten aan alle eisen voldoen. Wij vinden het bovendien heel belangrijk om kwaliteit te leveren. Kwaliteit die betaalbaar is. Daarom vindt u bij ons goede kwaliteit voor een goede prijs. U kunt op onze website rondkijken om meer informatie te vinden over de verschillende producten die wij aanbieden. Bij ieder type plaat ziet u bovendien een uitleg. Waar worden deze betonplaten voor gebruikt? Hoe zitten ze in elkaar? Wat kunt u ermee? Hoe ziet het eruit? Antwoorden op deze vragen kunt u op onze site vinden. En zoals we eerder al aangaven: als u een keer op een bepaalde vraag geen antwoord vindt op onze site, kunt u contact met ons opnemen. Want door de vakkennis en ervaring die we met de jaren hebben opgedaan kunnen we u altijd dingen over onze producten vertellen die mogelijk niet op de site staan. Dingen die u nog niet wist, maar wel graag wilt weten.

De verschillende eigenschappen van onze producten

Zoals u ongetwijfeld wel weet zijn er van betonplaten vele soorten en maten te vinden. Sierbeton Industrie Markelo produceert betonplaten dan ook in heel veel maten en eveneens in vele verschillende uitvoeringen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de strakke en vlakke betonplaten of platen met een antislip laag. Daarnaast hebben we ook de grootformaat grasbetonplaten. Bovendien bestaan er platen met een speciale siergrind deklaag of gekleurde platen. Elke afzonderlijke soort plaat is uniek en zal zijn eigen specifieke eigenschappen bezitten. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens ons aanbod. Wat betreft betonplaten hebben we onder andere de volgende voor u in ons assortiment:

  • Simvlak Grasbeton
  • Simvlak
  • Simnop Antislipprofiel

Waar worden betonplaten eigenlijk voor gebruikt? U weet zelf waarschijnlijk allang waarvoor u ze wilt gebruiken, maar wat we vaak zien is dat betonplaten worden gebruikt in:

  • openbare ruimtes
  • parkeerterreinen
  • en parken

U weet zelf natuurlijk als geen ander waarvoor u de producten wilt gebruiken. Er zijn vele toepassingen mogelijk en wij helpen u graag de juiste producten selecteren. Wij denken graag mee met onze klanten. Wij bieden u namelijk graag onze professionele kennis aan. Door onze ervaring op het gebied van de productie van betonnen producten kunnen wij u wellicht bepaalde ideeën aan de hand doen. Met onze producten kunt u uw openbare ruimtes een eigentijdse uitstraling geven. Eveneens kunt u uw parkeerterreinen een nieuwe look geven. Parken kunnen wellicht ook profiteren van ons sierbeton. Heeft u vragen over wat voor soort producten betonplaten wij allemaal in ons assortiment hebben en spreekt u daarover graag iemand persoonlijk? Geen probleem. U kunt onze contactgegevens vinden op onze website. Eveneens kunt u meer informatie over ons bedrijf lezen op de site. Misschien vindt u het interessant om iets over onze geschiedenis te weten te komen. Daarnaast staat natuurlijk ons productaanbod op de site. Daar vindt u de diverse verschillende platen die wij verkopen. Zoals gezegd ondersteunen wij u graag. Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Want hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe eerder u aan de slag kunt!

http://simbv.nl/agrarisch/betonplaten