tekencursus

Allereerst zal ik mee eerst even voorstellen. Mijn naam is klaas bruimsa en ik heb als hobby (na-) tekenen. Ik teken echt van alles na, stripfiguren, sportfoto’s, landschappen noem maar op. Ik heb hierbij een techniek ontwikkeld waarbij je gegarandeerd 100% succes zal behalen. Ik noem het de “geheime techniek”…. Misschien ken je het zelfs wel, ik ga er nu alleen zo op in dat jij de techniek ook zult gaan beheersen. Hierna maak jij de mooiste…

Continue reading

Rijschool Karreman

RIJSCHOOL VOOR AMERSFOORT EN OMGEVING Wilt u een afspraak maken voor een gratis proefles of rijles? Dan kan je bij Rijschool Karreman in Amersfoort op meerdere manieren contact opnemen. Op de website van Rijschool Karreman kun je een gratis proefles aanvragen. Via het contactformulier kun je ook eventueel je vragen kwijt. Uiteraard kan er ook telefonisch contact opgenomen worden. Rijschool Karreman is elke dag bereikbaar van 8:00 tot 22:00. We zijn te bereiken op 06-36036359…

Continue reading