Vraag het aan
Image default
Architectuur

Artist Impression Specialist Belgische en Nederlandse stijl!

U kunt bij ArtistImpression3D.nl terecht voor de mooiste artist impressions in 3D design.

Zo kunt u eenvoudig uw klanten overtuigen van uw bouwproject en dus meer verkopen.

De 2e IBBA dag van 2012Op zondag 9 december is alweer achter de rug. Deze was gecombineerd met de opening van het nieuwe station Almere- Poort en IBBA-ARCHITECT.NL was er weer bij! We hebben veel mensen gesproken en daarmee veel informatie kunnen geven over het bouwen van je eigen huis; “hoe gaat het proces van bouwen nu precies” en “hoe weet je nu of een aannemer betrouwbaar is”.

Maar ook gerichte vragen over ons Stadshuis 5.4 en 6.0 hebben we kunnen beantwoorden, “waar is jullie huis nu van gebouwd”, “hoe groot zijn de kamers” en “kunnen we ook en een bad en een douche in de badkamer bouwen”. Voor ons was het een nieuwe kennismaking met u als geïnteresseerde en wellicht potentiële koper, ook was het voor onszelf wederom een goede test om te kijken of we het goed doen en of wij het juiste huis aanbieden waar u naar op zoek bent. Winnaar kerstballen raden!

Op de 2e IBBA dag van 2012 was het ook kerstballen raden geblazen; een leuke bijkomstigheid die veel enthousiaste reacties teweeg bracht. De winnaar kon een interieuradvies winnen ter waarde van € 1.500,-. Nu zou het flauw zijn om dit advies te koppelen aan de realisatie van het nieuwe IBBA stadshuis, dat duurt nog even voordat je werkelijk door de procedure bent en de bouw is gerealiseerd. Daarom hebben we besloten dat de winnaar ook al geadviseerd wordt in zijn eigen huis. Er waren 32 ingeschreven deelnemers, met uiteenlopende aantallen kerstballen, van 12 tot 68! Het juist aantal kerstballen was 36. Er zijn 3 deelnemers die dit getal hebben geraden. Hiervan hebben we er 1 uitgeloot. Dit is geworden Corine van der Heide uit Amsterdam, gefeliciteerd! We gaan haar nu adviseren in haar bestaande interieur en ook met het oog op een verhuizing naar het IBBA-stadshuis.

Opleveringen 2 Dudok woningen Ontwikkelingen in het IBBA stadshuis zijn er ook. Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met de twee Dudok villa’s die we aan de Helenusstraat 13-15 in Homeruskwartier Centrum hebben gebouwd. De 1e woning is opgeleverd voor de bouwvak in juli en de 2e woning wordt deze week vlak voor de kerst opgeleverd. Beide zijn gerealiseerd na een bouwtijd van 4 maanden, en dat is supersnel! Bekijk hieronder een INTERVIEW met de trotse bewoners van de Dudok villa. Komt u niet in aanmerking voor IBBA, maar wilt u wel bouwen, ook dan hebben wij aantrekkelijk geprijsde woningen. Waaronder de Dudok villa, die u al kunt bouwen voor 171.500,- exclusief kavel.

iBBA Architect in 2013 Voor 2013 gaan we verder met de ontwikkeling van het IBBA-stadshuis 5.4 en 6.0, we houden u daarvan verder op de hoogte. Heeft u tussendoor vragen of wilt u bij ons langskomen op de studio om uw mogelijkheden te bespreken dan bent u van harte welkom. Een mail sturen met uw wensen kan uiteraard ook. Voor 2013 willen we u goede gezondheid toewensen, en de hoop dat een verhuizing naar een IBBA-stadshuis een mogelijkheid wordt! Hans Oudendorp MArch, architect BNA. Reijer Bets, MArch, architect. Marc Heldens, Interieurarchitect.

http://www.artistimpression3d.nl/