Vraag het aan
Image default
Aanbiedingen

3 handige producten voor een gevarieerde en gezonde werkdag!

Voor eenieder die ellenlange dagen op kantoor maakt en volledig opgaat in zijn of haar werk, thuis komt en eigenlijk helemaal geen zin heeft om zich druk te maken over de lunch van de volgende dag, kan een gevarieerde eetstijl er nog weleens bij inschieten. Logisch, maar wel jammer; want wie gezond eet voelt zich de hele dag door een stukje fitter en energieker, en daarom dus voor iedereen aan te raden! 

 

Ben jij het ook maar beu dat gezond eten tijdens kantoordagen er continu bij lijkt in te schieten, en ben je op zoek naar een manier om die spiraal te doorbreken? Wij hebben een aantal producten van Mepal.com voor je opgesomd waarmee jij gezond de dag kunt starten, doorkomen en eindigen! Lees snel met ons mee voor deze fantastische producten, voor een gezonde en productieve dag! 

 

Waterfles

Een waterfles… het lijkt zo simpel… en dat is het eigenlijk ook! Wanneer je een waterfles in huis haalt die je esthetisch ook nog eens aantrekkelijk vindt, wordt het makkelijker en makkelijker om voldoende water te drinken gedurende de dag. En je weet wat ze zeggen; twee liter water a day, keeps the doctor away… het is goed voor jouw mentale gezondheid, voor hoe je je overdag voelt en hoeveel energie je hebt, en het heeft ook directe invloed op hoe jouw huid er uit ziet! 

 

Mueslibeker

Een makkelijke maar verstandige manier om tussen de middag een lekkere voedzame lunch naar binnen te werken; het aanschaffen van een mueslibeker. Een mueslibeker bestaat uit twee delen; het ene deel vul je ‘s ochtends met jouw favoriete Griekse yoghurt of Franse kwark, waar je jouw lievelings rode fruit of banaan doorheen mengt. In het tweede gedeelte kan je jouw muesli, cruesli, granola of havermout bewaren, die je door het aparte gedeelte heerlijk knapperig kan houden tot de lunch. Zorg voor een goede mix van cruesli, noten, fruit en yoghurt en eet jouw heerlijk gevarieerde lunch op een knapperige manier op tijdens de lunchpauze; wat wil je nog meer? 

 

Fruitdoosje

Een van de lekkerste snacks die er bestaat tijdens een werkdag; fruit. Fruit zit bomvol vitamines en goede suikers; een boost tijdens jouw vermoeiende werkdag dus! Toch zijn er veel te veel mensen die veel te weinig fruit eten… waarom? Omdat ze het vervelend vinden dat hun appel geplet wordt onderin hun tas, er niks bij voelen dat hun kiwi zachte plekjes krijgt of liever geen bruine banaan eten. De oplossing? Het aanschaffen van een fruitdoosje van Mepal; met een fruitdoosje bewaar je jouw fruit op een goede manier, waardoor je deze lekker kan oppeuzelen tijdens een koffiepauze of een ander momentje wanneer je er naar snakt!